I denne appen / push-varsleren har vi kategorisert tjenester kommunen tilbyr. Finn dine interesseområder i menyenfeltet øverst (Android) eller nederst (iPone) i appen, og legg de til som "Favoritter". Du velger selv hvilke, og hvor mange kategorier du ønsker å følge med på.

Når vi legger ut en kunngjøring eller nyhet i en av kategoriene du har lagt til som favoritt, vil du få et varsel på din mobil eller ditt nettbrett.

Vi har valgt å sette kategoriene "Ås kommune informerer" og "Beredskap og kriseinformasjon" som favoritt for alle brukere for å sikre at viktig informasjon når fram. 

Appen har også en egen del med "Selvbetjening". Der finner du funksjoner som kan være nyttig å ha for hånden. Der kan du rapportere om feil eller mangler, se ledige stillinger, finne ulike kart og melde inn en sak du vil skal tas opp politisk.

Sette en kategori som favoritt

Tjenestene våre er kategorisert, så du kan selv velge hvilke og hvor mange kategorier du vil sette som favoritt.

Slik abonnerer du på varsler:

  1. Gå inn i menyenfeltet øverst (Android) eller nederst (iPone) i appen.
  2. Velg "Kategorier".
  3. Klikk deg inn på en kategori, f.eks. "Kultur".
  4. Sett denne som en favoritt.
  5. Neste gang vi legger ut en nyhet/kunngjøring i denne kategorien, får du et varsel direkte til din mobil eller ditt nettbrett.

Vi har valgt å sette kategoriene "Ås kommune informerer" og "Beredskap og krisevarsling" som obligatorisk favoritt for alle brukere for å sikre at viktig informasjon når fram.